top of page

Palvelut

MORSIUSKAMPAUS2.JPG
Ekoletin palvelut

Ekologisten hiustenhoitojen lisäksi palveluihimme kuuluvat taidolla ja tunteella luodut hiusten leikkaukset ja kampaukset.

 

Kaikilla hiuksilla on oma luonto ja oma tahto, kun niitä kuunnellaan, syntyy kampaus joka toimii joka tilanteessa ja on helppo myös itse hoitaa.

Meille on tärkeintä saada tehdä kauniita terveitä hiuksia, joten emme tee mitään käsittelyjä mitkä vahingoittavat hiuksia.

 

Liiketyössä ei käytetä ihmiselle ja luonnolle haitallisia kemikaaleja sisältäviä hiustenhoitotuotteita.

Stressin sulatus
rentouttava intialainen päähieronta

Rentouttava, puhdistava ja energisoiva hoito.

Intialainen päähieronta on hieronta, joka virkistää aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita sekä lisää hiuspohjan verenkiertoa ja näin ravitsee ja elävöittää hiusta.

Intialainen päähieronta kuuluu oleellisena osana energialeikkaukseen, sekä voidaan tehdä myös savi-, turve- ja merilevähoitojen alle.

INTIALAINEN2.jpg
ENERGIALEIKKAUS_JÄLKEEN.jpg
Energialeikkaus 
Ihmistä hoitava hiustenleikkaus - hiusten omilla ehdoilla

Energialeikkauksella hiusten oma luonne tulee esiin.

 

Hiukset vahvistuvat ja saavat taipuisuutta.

Hiusten energialeikkaus on enemmän kuin hiusten lyhentämistä. Se on energisoiva hoito, joka rentouttaa ja samalla käynnistää puhdistusprosessin koko kehossa. Energialeikkaus aloitetaan aina intialaisella päähieronnalla, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Energialeikkauksessa hyödynnetään useita erilaisia refleksologiaan ja heijastehoitamiseen perustuvia hoitomuotoja.

Energialeikkaus perustuu hyvin puhtaaseen ja selkeälinjaiseen leikkaustekniikkaan, jossa kuunnellaan hiusten omaa tahtoa asettua. Leikkaus kunnioittaa hiuksen kasvusuuntia ja taipuisuutta. Hiuksia ei vasten niiden omaa tahtoa yritetä ohjata sinne, minne ne eivät luonnollisesti halua mennä. Tärkeintä on, että hiukset ovat terveet ja hyvinvoivat sekä mahdollisimman luonnolliset.

Hiuksista tulee hyvinvoivat, paksummat ja toisilla jopa taipuisammat. Hiukset pysyvät mallissaan normaalia kauemmin ja ne voivat kasvaa vapaasti.

merileva.jpg
Savi-, turve- ja merilevähoidot
puhdistusta pintaa syvemmälle

Savi-, turve- tai merilevähoidolla hoidetaan ärtynyttä, kuivaa ja kiristävää päänahkaa.

 

Hoidetaan hilse pois, tasapainotetaan rasvoittumista tai kosteutetaan liian kuivaa hiuspohjaa ja hiusta.

Hoidetaan kemiallisesti käsiteltyä hiusta.

Puhdistetaan hiukseen kerääntyneet kemikaalit pois ja mennään pintaa syvemmälle: syväpuhdistetaan koko kehoa raskasmetalleista ja muista kemikaaleista!

KASVIVÄRI3.JPG
hiustenleikkaus.JPG
Hiusten kasvivärjäys
Kasvivärjäys soveltuu useimmiten myös allergikoille, jotka eivät voi käyttää synteettisiä hiusvärejä.

Uskomattoman kaunis, kiiltävä ja kestävä väri hiuksiin, ilman kemikaaleja! Erittäin turvallinen värjäys, joka soveltuu odottaville/imettäville äideille ja myös nuoremmille asiakkaille.

 

Kasvivärin pohjana on luonnon hennaa, cassiaa tai indigoa. Kasvivärit sekoitetaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Kasvivärit sisältävät erilaisia yrttejä ja kasveja, joilla vahvistetaan ja tehostetaan haluttua sävyä tai hoitovaikutusta. Värjäystulos on yksilöllinen riippuen hiuslaadusta sekä hiusten pohjaväristä. Ennen kaikkea väristä tulee luonnollinen ja elävä!

 

Kasvivärit hoitavat sekä hiuksia että päänahkaa ja koska kasvivärit ovat aitoa luonnontuotetta, niillä voi värjätä useastikin, jolloin väri syvenee ja hiukset vahvistuvat. Kasviväri on erittäin kestävä, ja luonnollisen lopputuloksen ansiosta väriä ei tarvitse uusia niin usein, kuin tavallista hiusväriä.

 

Tyvikasvustakaan ei ole niin suurta haittaa.

Kasvivärjäys antaa hiuksille ryhdikkyyttä ja loistavaa kiiltoa.

Väri suojaa hiusta, sillä se kiinnittyy hiuksen pintaan.

Naisten ja miesten hiusten leikkaukset.

Toki teemme myös kauniita ja kantajilleen sopivia hiusten muotoiluleikkauksia sekä miehille että naisille ja tietenkin myös perheen pienimmille.

 

Periaatteemme on että jokainen hiusmalli tulee kantajastaan itsestä. Kuuntelemalla hiuksia löytyy paras tapa kammata ne niin, että ovat pesun jälkeen kauniit myös kotona laitettuna.

KAMPAUS.JPEG
savivaalennus2.jpg

löydät laadukkaat luonnonkosmetiikan tuotteet

Kaikki Ekoletissä myytävät tuotteet ovat puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Sinun on helppo löytää luotettavat ja juuri sinulle sopivat tuotteet meidän valikoimistamme.

Valikoimissamme on parhaita hiuskosmetiikan tuotteita kuten Less Is More, Rahua ja Argital.

Kampaukset 

Kampaus on aina tilaajansa näköinen ja juhlan arvon mukainen. Nutturakampauksia, lettikampauksia, kiharakampauksia... häihin, vanhojentansseihin, valmistujaisiin ja kaikkiin erilaisiin tilaisuuksiin.

Kevyt vaalennuskäsittely savi-sooda-hapetteella.
 

Savivaalennus tehdään saven, soodan ja hapetteen avulla ja sillä voidaan vaalentaa hiuksia hellävaraisesti mutta vain vähän. Vaalennus toimii parhaiten luonnonvärisiin tai kevyesti kasvivärillä värjättyihin hiuksiin. Synteettisillä väreillä tai indigolla värjättyihin hiuksiin savivaalennus ei yleensä toimi ja palvelu pitää miettiä tapauskohtaisesi. Myöskään jo vaalennettuja hiuksia ei voi uudelleen vaalentaa.

Vaaleat hiukset saadaan vaaleammiksi mutta tummaa hiusta ei saada vaaleaksi. Tummiin hiuksiin saadaan vaaleampi sävy, ikään kuin "aurinkoraitaa". Vaikka hiuksia ei vaalennettaisi paljoa, ne eivät tule keltaisiksi, vaan vaalenevat hiuksen omassa sävyssä ja lopputulos on kauniin beigen sävyinen.

Mikä ihmeen savivaalennus?

Savivaalennus koostuu kolmesta eri ainesosasta: savesta, hapetteesta sekä ruokasoodasta. Hapete on synteettinen raaka-aine, mutta jo värjäysprosessin aikana se haihtuu pois eikä kuormita luontoa.  Savivaalennus ei sisällä ammoniakkia tai muita voimakkaita emäksisiä raaka-aineita, eikä mitään synteettisiä pigmenttejä kuten PPD:tä tai sen johdannaisia. 

ekoletti_tuotteita9.jpg
bottom of page