Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kasviväri on kaunis ja luonnollinen!

Kasviväri on täysin erilainen kuin synteettinen väri.

Kasvivärjäys on prosessi ja haluttuun tulokseen voidaan tarvita useampi värjäyskerta. Jos olet käyttänyt synteettistä väriä ja hiuksesi ovat ”läpivärjätyt” prosessi on hidas. Jos taas hiuksesi ovat luonnontilassa, niin värjäys on ”helpompaa”.

Kasviväri ei tunkeudu hiuksen sisään muuttamaan hiuksen luonnollista koostumusta vaan se kiinnittyy hiuksen uloimpiin kerroksiin, joten se ei muuta myöskään mahdollista hiuksissa olevaa synteettistä väriä. Jos hiuksesi ovat raidoitetut, se ei haittaa, raidat jäävät vaaleammaksi ja näyttävät uuden värin kirkkaampana.

Kasvivärillä ei voi vaalentaa, mutta omaa sävyä pystytään kirkastamaan. Kasvivärillä voidaan myös tummentaa ja tehdä vaikka mustan sävyn. Paras lopputulos kuitenkin saadaan, kun ei sanottavasti muuteta hiusten tummuusastetta. Harmaisiin hiuksiin saadaan todella kaunis ”välke” käyttämällä harmaat hiukset hyväksi esimerkiksi kullan hohtoisella sävyllä. Kasviväri on kestoväri, mutta se kuluu kuitenkin tasaisemmin jaa hitaammin pois hiuksista kuin synteettinen kestoväri. Värjäysten väli voi siis olla pidempi, juurikasvu ei heti haittaa, koska väri on niin luonnollinen. Kasviväri pysyy hiuksissa erittäin hyvin, mutta koska kasvivärit ovat aitoa luonnontuotetta, niillä voi värjätä useastikin, jolloin väri syvenee.

Kasviväri on aina yksilöllinen. Ihmisen oma kemia määrää värin sävyn. Jopa joka kerta väri on hieman erilainen, vaikka laitettaisiin sama sekoitus. Jopa kuun asento vaikuttaa värin syvyyteen!

Miten siirrytään kasvivärjäykseen?

Jos hiuksesi ovat keränneet paljon kemikaaleja kuten hiuslakkaa ja muita muotoilutuotteita ne voidaan syväpuhdistaa kasvivärin alle.

Ekokampaajalla puhdistus tapahtuu joko savella tai merilevällä.

Kasviväri ”kypsyy” parin ensimmäisien neljän päivän ajan, joten lopullinen tulos on nähtävissä vasta hetken kuluttua. Sävy syvenee ja vahvistuu. Lisäksi, värisi muuttuu päivittäin. Mielialasi ja kehon pH-arvo vaikuttavat varsinkin punaisiin väreihin. 

Kasvivärjääminen on prosessi joka vaatii hieman enemmän pitkäjänteisyyttä ja pilkettä kuin kemiallinen värjäys, mutta uskon että kärsivällisyys tässä asiassa palkitaan ja tulet saamaan kauniit, tuuheat elinvoimaiset hiukset!

 

Sinun värisi...

Tässä on muutamia esimerkkejä kasvivärien mahdollisuuksista, mutta muista, jokainen väri on erilainen ja sinun kasvivärisi on juuri sinun värisesi, luonnollinen ja sinulle parhaiten sopiva! Kaikki kasvivärit ovat livenä vieläkin kauniimpia ja joka valossa värin sävy muuttuu!

Tervetuloa luonnollisten värien maailmaan! 

Kasvivärejä