Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Hair Balancing –hiusten  ja koko kehon tasapainotusmenetelmä.

Rentouttava, energisoiva, tasapainottava ja parempaa oloa elämään tuova hiusten ja koko kehon tasapainoitusmenetelmä.

Hair Balancing -Hiusten Tasapainoitus on kokonaisvaltainen ihmisen hyvinvointia parantava hiustenleikkausmenetelmä. Hiukset leikataan käyttämällä erityistä geometristä kaavaa, jonka avulla hiuksiin luodaan äärimmäisen tasapainoinen, tarkka ja koko kehoa tasapainottava leikkaus.

Hair Balancing on William Mercury Yountin kehittämään metodiin joka perustuu tarkkaan geometriaan, kraniosakraali -terapiaan, kiinalaiseen lääketieteeseen (akupunktiopisteet ja meridiaanit) sekä energeettiseen hoitamiseen sisältäen chakra ja auraenergiat. Tasapainoittaminen on 100% kemikaaliton, eikä tasapainotushoidon jälkeen käytetä mitään kampaustuotteita eikä hiustenkuivaajia.

Tasapainoitusleikkauksen jälkeen hiukset laskeutuvat kauniisti, niiden omien kasvusuuntien ja taipuisuuksien mukaan. Leikkaus tuo esiin hiusten oman luonnollisen taipuisuuden ja kiharuuden. Hiuksia ei tarvitse pesun jälkeen muotoilla, vaan niiden annetaan elää omaa luonnollista elämäänsä.

Leikkaus on äärettömän tarkka ja perustuu tarkkaan geometriseen tekniikkaan, joka hoitaa samalla ihmistä akupunktiopisteiden kautta. Leikkauslinjat ja metodin mukainen kampaaminen hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti kraniosakraali –tekniikan mukaisesti kallon luiden välistä painetilaa alentamalla.

Tasapainotuksen jälkeen hiukset tuntuvat erittäin kevyiltä ja ilmavilta. Koko keho on rentoutunut, lihasjännitys on rauennut ja sen kautta energiaa virtaa tasaisesti koko kehoon.

Hair Balancing tasapainoituksen edut:

  • Terveet, kauniit hiukset
  • Vähentää hiustenlähtöä
  • Kun leikkaus on valmis, kampaus on valmis, sinun ei tarvitse nähdä suurta vaivaa hiusten laittamiseen.
  • Hiukset taipuvat kihartuvat enemmän
  • Vähentää pörhöisyyttä ja hiusten ”itsepäisyyttä”
  • Parantaa ja vahvistaa auraa
  • Postaa huonot latvahiukset vaikka hiukset eivät tunnu lyhyemmiltä
  • Säilyttää kampauksen muodon kauemmin kuin normaali hiustenleikkaus
  • Luo rauhallisrauhallisen ja rentoutuneen tunteen

 

Tervetuoa Hiusten Tasapainoituksen pariin.

 

 

 

 

Kuvia Hiusten Tasapainoituksesta