Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Leikkaamalla energisemmät hiukset!

Energialeikkaus

Haluatko hiukset, jotka pesun jälkeen asettuvat omille paikoilleen niin, että sinun ei tarvitse nähdä kampauksen tekoon suurta vaivaa. Hiukset kasvavat tasaisemmin - leikkausväli pitenee.

Hiusten energialeikkaus on kokonaisvaltainen hiustenleikkausprosessi joka rentouttaa ja samalla käynnistää puhdistusprosessin koko kehossa.

Energialeikkaus aloitetaan aina intialaisella päähieronnalla, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Energialeikkaus perustuu hyvin puhtaaseen ja selkeälinjaiseen leikkaukseen, jossa kuunnellaan hiusten omaa tahtoa asettua. Leikkaus kunnioittaa hiuksen kasvusuuntia ja omaa taipuisuutta. Hiuksia ei vasten niiden omaa tahtoa yritetä ohjata sinne, minne ne eivät luonnollisesti halua mennä.

Energialeikkauksen jälkeen hiukset tuntuvat luonnollisilta, ilmavilta, paksuimmilta, elävimmiltä ja toisilla jopa taipuisimmilta. Leikkauksen jälkeen hiusten muotoileminen on helppoa ja mallissa pysyminen on erinomaisen hyvä, näin leikkausvälikin voi olla pidempi.

Energialeikkausta voisi kuvata harmoniseksi ja vahvistavaksi hoidoksi. Kokonaisvaltainen tasapainottava hoito, joka rauhoittaa ja puhdistaa kehoa ja mieltä.

Energialeikkaukseen käytetään kokonaisuudessaan aikaa 60 min – 90 min.

 

Leikkaamalla energisemmät hiukset!