Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ekoletin palvelut

Ekologisten hiustenhoitojen lisäksi palveluihimme kuuluvat taidolla ja tunteella luodut hiusten leikkaukset ja kampaukset. Kaikilla hiuksilla on oma luonto ja oma tahto, kun niitä kuunnellaan, syntyy kampaus joka toimii joka tilanteessa ja on helppo myös itse hoitaa.

Palveluihin eivät kuulu voimakkaiden ja allergisoivien kemikaalien käyttöä vaativat palvelut kuten synteettiset hiustenvärjäykset ja permanentit.

Liiketyössä ei käytetä ihmiselle ja luonnolle haitallisia kemikaaleja sisältäviä hiustenhoitotuotteita.

 

Stressin sulatus, rentouttava intialainen päähieronta

Rentouttava, puhdistava ja energisoiva hoito. Hieronta rentouttaa ja antaa energiaa.

Intialainen päähieronta on hieronta, joka virkistää aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita sekä lisää hiuspohjan verenkiertoa ja näin ravitsee ja elävöittää hiusta. Hieronta tehdään yleensä hoitavilla öljyillä.

Intialainen päähieronta kuuluu oleellisena osana energialeikkaukseen, sekä savi- ja merilevähoitoihin. 

Hair Balancing –hiusten  ja koko kehon tasapainotusmenetelmä.

Rentouttava, energisoiva, tasapainottava ja parempaa oloa elämään tuova hiusten ja koko kehon tasapainoitusmenetelmä.

Hair Balancing -Hiusten Tasapainoitus on kokonaisvaltainen ihmisen hyvinvointia parantava hiustenleikkausmenetelmä. Hiukset leikataan käyttämällä erityistä geometristä kaavaa, jonka avulla hiuksiin luodaan äärimmäisen tasapainoinen, tarkka ja koko kehoa tasapainottava leikkaus.

Energialeikkaus, hiustenleikkaus hiusten omilla ehdoilla

Energialeikkauksella hiusten oma luonne tulee esiin. Hiukset vahvistuvat ja saavat taipuisuutta.

Hiusten energialeikkaus on enemmän kuin hiusten lyhentämistä. Se on energisoiva hoito, joka rentouttaa ja samalla käynnistää puhdistusprosessin koko kehossa. Energialeikkaus aloitetaan aina intialaisella päähieronnalla, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Energialeikkaus perustuu hyvin puhtaaseen ja selkeälinjaiseen leikkaustekniikkaan, jossa kuunnellaan hiusten omaa tahtoa asettua. Leikkaus kunnioittaa hiuksen kasvusuuntia ja taipuisuutta. Hiuksia ei vasten niiden omaa tahtoa yritetä ohjata sinne, minne ne eivät luonnollisesti halua mennä. Tärkeintä on, että hiukset ovat terveet ja hyvinvoivat sekä mahdollisimman luonnolliset.

Hiuksista tulee hyvinvoivat, paksummat ja toisilla jopa taipuisammat. Hiukset pysyvät mallissaan normaalia kauemmin ja ne voivat kasvaa vapaasti. 

Savi-, turve- ja merilevähoidot, puhdistusta pintaa syvemmälle

Onko hiuspohjasi liian kuiva, kutiava vai rasvoittuuko se liikaa? Kärsitkö hilseestä. Syynä voi olla hiuspohjan tukkeutuminen tai allergisoituminen synteettiselle kemikaalille.

Savi-, turve- tai merilevähoidolla hoidetaan ärtynyttä, kuivaa ja kiristävää päänahkaa. Hoidetaan hilse pois tai tasapainotetaan rasvoittumista. Hoidetaan kemiallisesti käsiteltyä hiusta. Puhdistetaan hiukseen kerääntyneet kemikaalit pois ja mennään pintaa syvemmälle: syväpuhdistetaan koko kehoa raskasmetalleista ja muista kemikaaleista!

Hiusten kasvivärjäys

Kasvivärjäys soveltuu useimmiten myös allergikoille, jotka eivät voi käyttää synteettisiä hiusvärejä.

Uskomattoman kaunis, kiiltävä väri hiuksiin, ilman kemikaaleja! Erittäin turvallinen värjäys, joka soveltuu odottaville/imettäville äideille ja myös alle 16 vuotiaille, joiden hiuksia ei saa värjätä synteettisillä hiusväreillä.

Kasvivärin pohjana on luonnon hennaa, cassiaa tai indigoa. Kasvivärit sekoitetaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Kasviväriin lisätään erilaisia yrttejä ja kasveja, joilla vahvistetaan ja tehostetaan haluttua sävyä tai hoitovaikutusta. Värjäystulos on yksilöllinen riippuen hiuslaadusta sekä hiusten pohjaväristä. Ennen kaikkea väristä tulee luonnollinen ja elävä!

Kasvivärit hoitavat sekä hiuksia että päänahkaa ja koska kasvivärit ovat aitoa luonnontuotetta, niillä voi värjätä useastikin jolloin väri syvenee. Kuitenkin kasviväri on erittäin kestävä, ja luonnollisen lopputuloksen ansiosta väriä ei tarvitse uusia niin usein, kuin tavallista hiusväriä. Juurikasvustakaan ei ole niin suurta haittaa.

Kasvivärjäys antaa hiuksille ryhdikkyyttä ja loistavaa kiiltoa. Väri suojaa hiusta, sillä se kiinnittyy hiuksen pintaan.

 

Naisten ja miesten hiusten leikkaukset.  

Toki teemme myös kauniita ja kantajilleen sopivia hiusten muotoiluleikkauksia sekä miehille että naisille ja tietenkin perheen pienimmillekin.

 

Kampaukset

Kampaus on aina tilaajansa näköinen ja juhlan arvon mukainen. Nutturakampauksia, lettikampauksia, fönkampauksia...